Mocheta hotel Arc Edition

Incepand cu anul 2014, producatorul belgian Balta Industries – divizia ITC (Imperial Tufting Carpets) a reunit intr-o singura mare colectie cele mai importante game de mocheta hoteliera sub un nou brand, denumit ARC EDITION Performance Flooring.

Calitatile mochetei de hotel Arc Edition de la Balta sunt in numar de 3 si anume: PROJECTA  / Projecta New (630 grame / mp) – clasa de trafic 33, care este o mocheta tunsa, apoi calitatile saxony: PROMENADE (900 grame / mp) – clasa de trafic 32 si PROGRESSA (1150 grame / mp) – clasa de trafic 33, gramajele reprezentand doar greutatea firului, fara suport.

Pe aceste 3 calitati se printeaza in fabrica prin metoda cromojet, modelele de colectii cu design divers, folosindu-se culori dintr-o banca de coduri prestabilita. Va putem furniza aceasta banca de culori la cerere, ele fiind printabile pe oricare dintre cele 3 calitati de fir. Atentie: pe texturi diferite, mocheta cu acelasi cod de pigment nu isi pastreaza nuanta!

Un exemplu de catalog continand printuri moderne este botanic_catalogue.

Un alt exemplu de catalog, continand modele clasice, printre care si celebra colectie “Compozitori”, este: the_suite_symphony_collection_lr.