Mocheta hotel tesuta

Livrabila la 4 m latime, mocheta de hotel tesuta cu denumirile Wilton, Wellington si Wiltax este confectionata din polipropilena pe suport rezistent sintetic tipic covoarelor. Mochetele tesute Wilton, Wellington si Wiltax au ca print in adancime diferite modele, predominante fiind modelele cu crini. Produse de Balta – ITC, Belgia, aceste produse rezidentiale sunt dense si groase (1 – 1,5 cm), tesute pe un suport extrem de rezistent si au clase de trafic 32 sau 31 (camere de hotel). Mochetele tesute pot fi utilizate si in casa / apartament, la interioare cu design clasic. Materialul textil din fire de polipropilena este tratat prin procedeul Stainsafe Touch.

Pretul la care se pot livra este intre 11,5 si 17 EUR / mp fara TVA in functie de cantitate. Pe stoc avem nocheta Wellington cu crini rosie si albastra la pretul cu TVA de 67 lei / mp sau 62 lei pentru role intregi. Rola intreaga standard are 96 mp,lungimea de 24 m pe latimea fabricata de 4 m.

Festonul cu ata la culoare costa 10 lei / ml si oferim varianta de covorase confectionate in orice forma si dimensiune in limita dimensiunilor de 4 X 25 m ale rolei. Din aceste categorii de mocheta se pot confectiona si traverse pentru biserici, fasii de diferite latimi pentru scari si coridoare. Mocheta tesuta lipita 100 % si intretinuta bine poate rezista si in salile de evenimente, corturi de nunti si botezuri si alte tipuri de restaurante.

Designul cu crini imperiali departati la 25 cm unul de celalalt si picouri uniform distribuite recomanda mocheta Wellington sau mocheta Wilton pentru spatii wall – to – wall cu design clasic. Oferim stocuri limitate si de mocheta Wellington fara crini, doar cu picourile din modelul initial. Avem un pret promotional de 60 lei /mp la vanzarea de role intregi (96 mp / rola) pentru vanzarea de mocheta Wellington rosu.

La  montajul tip traversa pe scari, prin decupare in fasii, innadire si festonare mocheta cu crini se transforma intr-o  traversa continua, chiar pe scari in spirala. Manopera de montaj costa: 6 eur / treapta pentru scari drepte si 8 eur / treapta pentru scari in spirala, la care se adauga consumabile (adeziv) sau accesorii (bare, profile). Mocheta Wiltax (mai groasa si mai densa si in modele clasice mult mai diverse) este disponibila in printurile urmatoare: Wiltax medalioane, Wiltax geometric, Wiltax floral, Wiltax bordurat, Wiltax baroc si Wiltax alb.

2

 

 

 

 

 

 

Wilton 1

Wiltax alb covor