Mocheta Wellington – 68 lei

Livrabila la 4 m latime, mocheta tesuta cu denumirea Wellington este confectionata din polipropilena pe suport rezistent sintetic tipic covoarelor. Rola intreaga are lungimi de 24 – 25 m. Mochetele tesute au in adancime diferite modele, predominant fiind modelul cu crini. Produse de fabrica Balta – ITC Belgia, aceste mochete, asemanatoare covoarelor clasice, sunt dense si groase (1 – 1,5 cm), cu fir tesut pe un suport extrem de rezistent. Mocheta tesuta Wellington poate fi utilizata in spatii rezidentiale dar si semi-profesionale proiectate in design clasic. Materialul este tratat prin procedeul Stainsafe Touch.

Pretul la mocheta Wellington variaza intre 11 si 12 EUR / mp fara TVA in functie de cantitate, mai putin lichidarile de stoc si rolele intregi care pot avea preturi mai mici. 

Festonul cu ata la culoare costa 12 lei / ml si oferim varianta de covorase confectionate in orice forma si dimensiune in limita dimensiunilor de 4 X 25 m ale rolei. Din aceasta mocheta se pot confectiona traverse pentru biserici, precum si alte fasii de diferite latimi pentru scari si coridoare. Mocheta tesuta Wellington lipita 100 % si intretinuta bine poate rezista si in salile de evenimente, corturi de nunti si botezuri si restaurante.

Designul cu crini imperiali departati la 25 cm unul de celalalt si picouri uniform distribuite recomanda mocheta Wellington  pentru spatii wall – to – wall cu design clasic. Oferim stocuri limitate si de mocheta Wellington fara crini, doar cu picourile din modelul initial. 

La  montajul traversa pe scari, prin decupare in fasii, innadire si festonare, mocheta cu crini se transforma intr-o fasie continua. Manopera de montaj costa: 8 eur / treapta pentru scari drepte si 10 eur / treapta pentru scari in spirala, la care se adauga consumabile (adeziv) sau accesorii (bare, profile).