Mocheta pufoasa

Mocheta pufoasa si matasoasa are cu firul lung si aspect satinat shine. Este foarte cautata pentru dormitoarele sau livingurile caminelor moderne. Mocheta este antialergica, fiind impregnata cu ioni de argint. Ea rezista la spalari repetate si aduce incaperii un confort de care proprietarul nu se mai poate lipsi, fie festonata pe margini tip covor, fie sub forma de rola la 4 m sau 5 m latime. Un underlay cu spuma de memorie sau buret cauciucat sporeste senzatia de plutire pe care o veti obtine de la aceasta mocheta.

1.Mocheta Satino Royal este o mocheta belgiana cu un pret de 200 lei / mp dar care isi merita pe deplin investitia. Oferim cupoane de orice dimensiune, din stoc sau pe comanda, cu montaj si transport.

2.Mocheta Feelings este de origine franceza, cu are aceeasi consistenta, grosime si densitate, dar in culori diferite. Pentru producerea acestei colectii sunt rezervati pigmenti de culoare mai rari, cum ar fi: turcoise, auriu sau magenta, timpul de aprovizionare fiind si el crescut de la 2, la 4 – 5 saptamani.

In ambele cazuri, mocheta se livreaza la latimea de 4 m.