Mocheta pufoasa

Mocheta pufoasa si matasoasa cu firul lung si aspect satinat shine este tot mai cautata pentru dormitoarele sau livingurile caminelor noi sau in curs de redecorare. Mocheta are si optiunea impregnarii cu ioni de argint, dupa o metoda avizata de Institutul Pasteur din Paris. Mocheta pufoasa rezidentiala rezista la spalari repetate si aduce incaperii un confort de care proprietarul nu se mai poate lipsi, fie ca o livram festonata pe margini tip covor, fie sub forma ei bruta de rola la 4 m sau 5 m latime. Un underlay cu spuma de memorie sau buret cauciucat sporeste senzatia de plutire pe care o da aceasta mocheta.

1.Mocheta Satino Royal este o mocheta belgiana cu un pret care depaseste 200 lei / mp dar care isi merita pe deplin investitia. Oferim cupoane de orice dimensiune, din stoc sau pe comanda, cu montaj si transport.

2.Mocheta Feelings este de origine franceza, cu are aceeasi consistenta, grosime si densitate, dar culori diferite. Pentru producerea acestei colectii sunt rezervati pigmenti de culoare mai rari, cum ar fi: turcoise, auriu sau magenta, timpul de aprovizionare fiind si el crescut de la 2, la 4 – 5 saptamani.

In ambele cazuri, mocheta se livreaza de regula la latimea de 4 m.