Mocheta Wellington

Livrabila la 4 m latime, mocheta tesuta cu denumirea Wellington este confectionata din polipropilena pe suport rezistent sintetic tipic covoarelor. Rola intreaga are lungimi de 24 – 25 m. Produsa de fabrica ITC (Balta) – Belgia, Wellington este asemanatoare covoarelor clasice, putand fi utilizata in spatii rezidentiale heavy domestic dar si semi-profesionale cu design clasic. Suprafata este tratata Stainsafe Touch.

Mocheta  Wellington lipita 100 % si intretinuta bine poate rezista si in salile de evenimente, corturi de nunti si botezuri, institutii publice si restaurante. Designul include crini imperiali dispusi la 25 cm unul de celalalt si picouri uniform distribuite pe fond rosu, albastru, bej, maro sau verde.

Din aceasta mocheta se pot confectiona prin festonare traverse pentru biserici sau diferite covorase pe coridoare sau acoperire de scari, prin fixare cu bare de contratreapta. Prin decupare si innadire (lipire pe spate la cald), mocheta cu crini se poate transforma intr-o fasie continua.