Pardoseli

Sub denumirea PARDOSELI, DHN ofera urmatoarele tipuri principale de materiale / lucrari / produse puse in opera: PARDOSELI PVC / VYNIL, PARDOSELI TEHNICE SUPRAINALTATE, PARDOSELI EPOXIDICE, PARDOSELI PARCHET, PARDOSELI LVT, PARDOSELI MOCHETA (www.mocheta-dale.ro) si PARDOSELI EXTERIOARE.

PARDOSELI PVC. DHN ofera pardoseli PVC medicale (sanitizate si antibacteriene), pardoseli PVC office, PARDOSELI LVT in placi dreptunghiulare sau patrate (Luxury Vinyl Tiles), pardoseli PVC pentru hale industriale (trafic extrem), pardoseli sport si pardoseli PVC antiderapante pentru restaurante si bucatarii profesionale, in role sau in dale, cu grosimi de cel putin 2 mm. Detalii gasiti si pe site-ul: www.linoleum-pvc.ro. Linoleum PVC este denumirea clasica pentru covorul PVC de trafic profesional cu destinatii speciale care, in spatiul european a capatat importanta prin util si estetic. Linoleum-ul in sine este un produs natural, in schimb, materialul covor PVC sau “linoleum” pvc permite o utilizare comerciala (specializata pe domenii) mult mai extinsa. Progresele remarcabile pe plan estetic permit realizarea decorurilor care completeaza finisarile traditionale, uni sau cu un design printat din fabrica. Designul poate fi si personalizat, pentru proiecte fit-out (cu sigle si modele de arhitect, asortat si cu alte elemente de amenajari) iar noi il oferim prin insertia mai multor culori in pardoseala, folosind o tehnica speciala de montaj. O crestere a cererii de linoleum pvc se constata in spatiul public sau privat, in sistemul de sanatate si cel de invatamant. Principalele companii producatoare de linoleum pvc – covor vinilic sau covor PVC ale caror produse DHN le comercializeaza sunt: TARKETT, ALTRO, GERFLOR, GRABOPLAST, FORBO, ITC, FATRA si POLYFLOR.

Tipuri de pardoseli

PARDOSELI TEHNICE SUPRAINALTATE. O categorie speciala de pardoseli tehnice pe care o oferim la preturi competitive este pardoseala suprainaltata sau pardoseala flotanta. Panourile de 608 X 608 mm pot fi din conglomerat lemnos – groase de 38 mm, sulfat de calciu “antifoc” de 24 su 28 mm, precum si capsulate – din otel, pentru rezistenta sporita la sarcini punctuale sau distribuite. Acoperirea poate fi simpla – doar cu folie  din aluminiu dar si cu HPL (melamina) sau cu PVC antistatic lipit direct pe fiecare panou sau livrat separat, pentru montarea ulterioara. Cea mai ieftina acoperire de pardoseala tehnica este cea cu mocheta dale (www.mocheta-dale.ro). In acest caz se foloseste un adeziv semi-permanent numit “fixator” cu un consum foarte redus), acelasi utilizat si la  lipirea amovibila a dalelor din PVC pe placi de pardoseala suprainaltata. In functie de piedestale (piciorusele reglabile), pardoseala tehnica flotanta poate avea spatiu util de la 7 cm la 150 cm. Companiile producatoare cu care lucram sunt: LINDNER si KNAUFF – Germania dar si QUATTRO PAVIMENTE – Italia.

PARDOSELI PARCHET SI PARDOSELI LVT (imitatie de parchet, beton, etc). Oferim instalari de: pardoseli laminate tip parchet EGGER – Germania, laminat cu dublu – click, in culori generoase, clasa 32 si 33, avand disponibile toate accesoriile (plinte, terminatii, imbinari si colturi) la culoarea parchetului. Calitatea materialului este dublata de diversitatea modelelor si de varietatea dimensiunilor de placa (o placa poate avea pana la 35 cm latime). Oferim pardoseli LVT din placi PVC cu densitae mare, cu lipire (2,5 mm grosime) sau cu imbinare tip click (4,5 mm grosime) cu sau fara sanfren, la cele mai bune preturi, din stoc sau pe comanda, cu livrare ultrarapida!

PARDOSELI EXTERIOARE. Sub aceasta denumire oferim: pardoseli EPDM turnate sau dale, pardoseli PVC exterioare tip LEGO, care necesita drenaj rapid de apa si pardoseli epoxi – acrilice cu nisip cuartos pentru parcari si curti exterioare.

Ocazional oferim gazon artificial decorativ sau sportiv  pentru gradini sau terenuri de sport.

Executam lucrarile de pardosire cu personal calificat, asigurand garantii si certificate de conformitate – calitate pentru materialele folosite (de provenienta europeana). Asiguram pregatirea sapei suport atat prin reparatii cat si prin turnarea de sape autonivelante de calitate. Oferim FIT-OUT PARDOSELI – lucrari la cheie incluzand toate accesoriile si manopera necesare unui spatiu profesional modern.