Pardoseli

Sub denumirea PARDOSELI, DHN ofera urmatoarele tipuri principale de materiale / lucrari / produse puse in opera: PARDOSELI PVC / VYNIL, PARDOSELI TEHNICE SUPRAINALTATE, PARDOSELI EPOXIDICE, PARDOSELI PARCHET, PARDOSELI MOCHETA (www.mocheta-dale.ro) si PARDOSELI EXTERIOARE.

PARDOSELI PVC. DHN ofera pardoseli PVC medicale (sanitizate si antibacteriene), pardoseli PVC office, pardoseli PVC pentru hale industriale (trafic extrem), pardoseli sport si pardoseli PVC antiderapante pentru restaurante si bucatarii profesionale, in role sau in dale, cu grosimi de cel putin 2 mm. Detalii gasiti si pe site-ul: www.linoleum-pvc.ro. Linoleum PVC este denumirea clasica pentru covorul PVC de trafic si cu destinatii speciale care, in spatiul european a capatat importanta prin util si estetic. Linoleum-ul in sine este un produs natural, in schimb, materialul covor PVC sau linoleum pvc permite o utilizare comerciala (specializata pe domenii) mult mai extinsa. Progresele remarcabile pe plan estetic permit realizarea decorurilor care completeaza finisarile traditionale, uni sau cu un design printat din fabrica. Designul poate fi si personalizat, pentru proiecte fit-out (cu sigle si modele de arhitect, asortat si cu alte elemente de amenajari) iar noi il oferim prin insertia mai multor culori in pardoseala, folosind o tehnica speciala de montaj. O crestere a cererii de linoleum pvc se constata in spatiul public sau privat, in sistemul de sanatate si cel de invatamant. Principalele companii producatoare de linoleum pvc, covor vinilic sau covor PVC ale caror produse DHN le comercializeaza sunt: TARKETT, GERFLOR, GRABOPLAST si POLYFLOR.

Tipuri de pardoseli

PARDOSELI TEHNICE SUPRAINALTATE. O categorie speciala de pardoseli pe care o oferim la preturi competitive este pardoseala suprainaltata sau pardoseala tehnica flotanta. Panourile din conglomerat lemnos, groase de 38 mm, pot fi simple (doar cu folie de protectie din aluminiu), acoperite cu HPL (melamina) sau cu PVC in dale (de regula omogene si / sau antistatice). PVC ul in dale se poate lipi direct pe fiecare panou chiar ulterior, dupa montarea pardoselii tehnice, folosindu-se un adeziv nepermanent. Acest din urma procedeu (lipire tip “arici”) se aplica obligatoriu mochetei in dale (50 X 50 cm sau 60 X 60 cm) montata peste pardoseala tehnica. In functie de piedestale (piciorusele reglabile), pardoseala tehnica suprainaltata poate avea spatiu util de la 7 cm la 150 cm sau mai poate fi antifoc (cu panouri de sulfat de calciu ignifuge, de 23 mm grosime) ori capsulata in otel, pentru sarcini punctuale sau distribuite foarte mari. Companiile producatoare cu care lucram sunt: LINDNER – Germania si QUATTRO PAVIMENTE – Italia.

PARDOSELI PARCHET. Oferim instalari de: pardoseli tip parchet EGGER – Germania, laminat cu dublu – click, in culori generoase, avand disponibile toate accesoriile (plinte, terminatii, imbinari si colturi) la culoarea parchetului. Calitatea materialului este dublata la Egger de diversitatea modelelor si de varietatea dimensiunilor de placa (o placa poate avea pana la 35 cm latime). Parchetul Egger, de calitate superioara, nu are doar modele de clasa de trafic 32 (gros de 8 mm) ci si de clasa 33 (gros de 11 mm), la cel mai bun raport calitate / pret.

PARDOSELI EXTERIOARE. Sub aceasta denumire oferim: pardoseli EPDM turnate sau dale – pentru locuri de joaca, pardoseli PVC exterioare tip LEGO – pentru spatii care necesita drenaj rapid de apa si gazon artificial decorativ sau sportiv  pentru gradini sau terenuri de sport precum si mocheta de exterior  de diferite consistente si destinatii (www.mocheta-speciala.ro).

Ocazional, oferim pardoseli epoxidice, ca alternativa la pardoselile PVC, precum si pardoseli fit-out, proiecte de arhitect. 

Executam lucrarile de pardosire cu personal calificat, asigurand garantii si certificate de conformitate – calitate pentru materialele folosite (de provenienta europeana). Asiguram pregatirea sapei suport atat prin reparatii cat si prin turnarea de sape autonivelante de calitate. Oferim FIT-OUT PARDOSELI – lucrari la cheie incluzand toate accesoriile si manopera necesare unui spatiu profesional modern.