Ștergător aluminiu cu inserții

Sistemul european de curatare profesionala pentru intrarea in cladiri se bazeaza pe o structura din aluminiu (optional anodizata), dotata cu insertii din materiale abrazive si absorbante. Pentru a crea aceste sisteme, s-au studiat tendințele moderne în sisteme de curatare la nivel mondial a doormats-urilor. Produsul creat este unic, combinand o remarcabila curatare cu un design perfect.

Stergatorul profesonal din aluminiu HDDMS inglobeaza material scump (aluminiu anodizat), insertii si manopera, fiind special conceput pentru a rezista inclusiv la diferente mari de temperatura. HD 60  sau HD 45  sunt stergatoare adevarat Heavy Duty, incastrate (cu rama – cuva) sau aplicate (cu rampa de contur), răspunzând la cele mai înalte cerințe practice si estetice, îndeplinind toate cerințele zonelor cu densitate mare de trafic: centre comerciale și mall-uri, cladiri de birouri, spitale, hale industriale, hoteluri, restaurante și cafenele, precum și case sau vile rezidentiale. Oferim promptitudine la livrare și prețuri competitive. Grosimea peretelui profilului de aluminiu variază de la 1.5 mm la 3 mm in zonele cele mai tensionate. Arcul de amortizare contribuie la o mai bună distribuire a sarcinilor statice și dinamice iar aceasta capacitate poate prelua rulajul de roti grele sau tocurile ascutite pentru traficul la un aeroport de exemplu, sau cel de supermarket si mall.

Puteti comanda stergatoare din aluminiu la orice dimensiuni (Lungime X Latime) cu precizarea directiei de mers, informatie necesara pentru dispunerea insertiilor. Insertiile sunt aceleasi, atat la stergatorul igropat (incastrat), cat si la stergatorul aplicat pe suprafata plana:

-mocheta needlepunch

-mocheta din poliamida grafitata (brush active) – culori: negru, gri inchis, gri si cocos

-cauciuc striat (rubber) – culori gri, negru si maro

-perii intretesute la 3 randuri (brush)

Oferim cele mai bune preturi pentru o comanda de minim 3 buc. Timp de livrare: 3-5  zile de la comanda ferma (avans 50 %).

stergator 2 ingropat

stergator 40 ingropat perii +rubbers2

s3

s 1

Stergator profesional mostre 1

cu rampa IMGP0549 rampe1 stergatoare cu rampa mostre